© Wenn.com

Kim Kardashian ændrer måden, du shopper på

Det her er nok den bedste idé, Kim Kardashian nogensinde har fået. Og du kan tage del i glæden kvit og frit

Man kan mene, hvad man vil om Kim Kardashian, men hun ligger ikke på den lade side.

Udover livet som realitystjerne og mor til to, er Kim Kardashian dybt involveret i techverdenen, hvor hun både nyder stor succes med sin hjemmeside, spillet Kim Kardashian: Hollywood og de såkaldte Kimojis, Kim Kardashian-ificerede emojis.

Nu lancerer Kim Kardashian en ny app, som har til hensigt at ændre måden, vi shopper på. Den nye app, ScreenShop, konverterer screenshots på din smartphone til shopping. Det lyder simpelt, og det er det også. For at bruge app’en skal du blot tage et screenshot og uploade det i app’en, hvorefter den genererer lignende shoppingresultater i forskellige prislejer. Hvis et af app’ens forslag falder i din smag, klikker du på det givne item og bliver ledt videre til en webshop for at gennemføre salget.

“Moden bevæger sig fra detail til digital så hurtigt. At finde teknologien, hvor man screenshotter noget og inden for få sekunder konverterer det til en digital forhandler, var banebrydende – det har jeg aldrig set før,” udtaler Kim Kardashian, der har været rådgiver på ScreenShop gennem det sidste år, til Forbes.

ScreenShop er udviklet af Craze, og app’en er frit tilgængelig i App Store og Google Play.