Kim Kardashian
© Andres Otero / WENN

Kim Kardashian hylder dette danske stilikon

Kardashian delte to fine hyldestbilleder med sine knap 180 millioner følgere på Instagram. Så du dem?

Hvis du følger Kim Kardashian, er det nok ikke gået din næste forbi, at den kendte forretningskvinde, model og tv-personlighed i går på sin Instagram hyldede den danske stylist, model og stilikon Veneda Carter (tidligere Budney).

Kim Kardashian og Veneda Carter er tidligere blevet forbundet i andre sammenhænge, og med Kardashians Instagram-story af Carter med ordene ‘Tillykke med fødselsdagen til den sejeste kvinde jeg kender’, tyder noget på, at Kardashian er endnu en i rækken af kvinder, der beundrer det danske stilikon.

Veneda Carter er kendt for sin cool streetwear-stil, hvor hun mikser baggy bukser og oversize sweatshirts med korte kjoler, stramme læderbukser og små toppe, der tilfører hendes look et feminint udtryk. Derudover er Carters skosamling – særligt bestående af sneakers og støvler – misundelsesværdig.

På Costume forstår vi udemærket Kardashians hyldest til Carter, og der er masser af inspiration at hente på Carters Instagram, hvor hun flittigt deler billeder af sine outfits.