Klar, parat, stilet-løb

Fashionistaer fejrede Københavns modeuge ved at løbe 100 meter i stiletter

1 / 17

Glem alt om udtrådte løbesko. Når der er modeuge, foregår alt selvfølgelig i stiletter. Også løb. Veet og Copenhagen Fashion Festival arrangerede derfor et 100 meter langt stiletløb på Amagertorv i København fredag eftermiddag under Copenhagen Fashion Week. Og der var masser af fashionable præmier til vinderne - blandt andet stiletter fra Balenciaga og skønhedsprodukter fra Amazing Space.

2 / 17

Costumes to assisterende moderedaktører, Anne Mønsted og Thora Valdimarsdottir var blandt stiletløbets deltagere. Her står de ved målstregen før løbet (stadig i flade sko) og lægger taktik. Åbenbart var det ikke den bedste taktik at holde hinanden i hånden hele vejen, for vi kan afsløre, at Costumes udsendte ikke vandt løbet.

3 / 17

Costumes Anne Mønsted (tv.) og Thora Valdimarsdottir (th.) var ikke de hurtigste stiletter i byen, men selvom de ikke vandt, fik de en medalje, så de var glade trods alt.

Costumes Anne Mønsteds løbesko er fra Zara (tv.) og Thora Valdimarsdottirs løbesko er fra Topshop Unique (th.). Thoras hæle var hele 12 cm. Alle deltagere skulle være i stiletter med mindst 6 cm hæle.
4 / 17

Costumes Anne Mønsteds løbesko er fra Zara (tv.) og Thora Valdimarsdottirs løbesko er fra Topshop Unique (th.). Thoras hæle var hele 12 cm. Alle deltagere skulle være i stiletter med mindst 6 cm hæle.

5 / 17

Røde læber, fletning og peep-toe-stiletter. Det er god løbestil.

6 / 17

Imponerende, at man kan løbe så hurtigt i så høje hæle. Og så er skoene endda ikke engang spændt fast på foden.

7 / 17

Glem alt om løbebukser. Forårs-løbemoden dikterer orange kjoler og høje stiletter.

8 / 17

Høje hæle og klapvogn. Ingen forhindring for denne fashionista.

9 / 17

Københavns fashionistaer er i forbløffende god form.

10 / 17

Denimshorts, blondestrømpebukser og laksko er en original løbestil.

11 / 17

Én enkelt fyr havde valgt at stille op til Veets stiletløb. Vi kan afsløre, at han ikke kunne slå pigerne, men hvis han øver lidt, går det måske bedre næste år.

12 / 17

Den eneste fyr, der havde valgt at stille op til stiletløbet, havde tapet sine sko fast. Don't try this at home.

13 / 17

De to sangerinder Szhirley og Karen var speakere ved stiletløbet.

14 / 17

Flotte røde løbesko.

15 / 17

Finalen. Emma Line (th.) i den blå tanktop og de grå jersey-shorts vandt løbet. Emma Lines sko har otte cm høje hæle, og de er fra Bruuns Bazaar. Emma Line havde lånt løbeskoene af sin mor.

16 / 17

Vinderen Emma Line blev interviewet af Karen og Szhirley. Emma Line vandt et par stiletter fra Balenciaga til 5.000 kroner doneret af Holly Golightly og en cykel fra Eco2Bike.
"Det er helt vildt. Jeg har aldrig ejet et par så dyre sko før," sagde Emma Line.
"Det er starten på en ny vane," sagde Szhirley.
"Åh, hvor godt," svarede en glad Emma Line.

De to speakere til løbet, sangerinderne Karen og Szhirley.
17 / 17

De to speakere til løbet, sangerinderne Karen og Szhirley.