Klassisk med et twist

Julie Sandlau lancerer dette forår to nye kollektioner, der giver rig mulighed for at sammensætte sit eget personlige Julie Sandlau smykke

Julie Sandlau's filosofi er at skabe en moderne, luksuriøs kollektion af smykker, som følger tidens trends på en klassisk måde. Hvert smykke udtrykker sofistikation og elegance med en refleksion af vintage skønhed.

Den sjæl, som karakteriserer hver af Julie Sandlau's kollektioner, er simpelt og elegant design. Udtrykket er feminint og karakteriseres ved gedignt håndværk med brugen af Sterling sølv, 22 karat guldbelægning og ædelstene.

Julie Sandlau har denne sæson designet to nye kollektioner; Infinity og Embrace, som kan kombineres smukt med hinanden og med smykkerne fra hendes øvrige kollektioner. Som noget nyt kan vedhæng og kæder købes seperat, så det er muligt at sammensætte sit eget personlige Julie Sandlau smykke med eksempeltvis lykketal og initialer.

Skønne pastelfarver matcher det smukke guld og oxideret sølv.

Costume.dk har vi tidligere udråbt Julie Sandlaus Embrace-serie som en af forårets fineste, så der er god grund til at se nærmere på de personlige smykker.

Priser fra 700-3.400 kr.

Se og shop smykkerne på www.juliesandlau.com.