Klik ind på Stylista.dk og vind adgang til modeugen

På Danmarks nye modesite, Stylista, kan du lige nu vinde billetter til modeshows og komme backstage med Toni & Guy

Endelig er Stylista gået i luften, og vi har ventet spændt på resultatet her på Costume - Stylista er nemlig en del af samme forlag som os, og vi har fulgt med fra sidelinjen under hele processen.

Men, hvad er Stylista for noget, og hvad kan det?

Stylista er et modefællesskab, hvor du kan oprette din egen profil, samle og dele fine modefund, "love" dine favoritter og lade dig inspirere af andre.

Chefredaktør for Stylista, Camille Berner, fortæller om sitet: “Stylista er helt sin egen. Med elementer du allerede kender fra din gang på nettet, men som nu er samlet under én legesyg modeplatform, hvor du bl.a. kan finde dygtige bloggere, de nyeste modenyheder, streetstyle, en af markedets mest omfattende webshops samt inspiration til, hvordan du kan sammensætte de forskellige items.”

Det kan du vinde

Besøg Stylista.dk og deltag i konkurrencen om eksklusiv adgang til 4 modeshows under Københavns modeuge (Barbara I Ghongini, Asger Juel Larsen, Freya Dalsjø og Bibi Chemnitz), backstageadgang samt en goodie bag fra Toni & Guy Hair Meet Wardrobe med lære produkter.

Konkurrencen foregår på Instagram og du kan læse meget mere om den på Stylista.dk HER.