Du kan blandt andet købe julegaver fra Designers Remix Collection og samtidig støtte et godt formål.

Køb julegaver til halv pris, og støt et godt formål

Nu kan du købe julegaver fra blandt andet Day Birger et Mikkelsen og samtidig støtte Dansk Røde Kors

Mangler du gode idéer til årets julegaver? Og har du samtidig lyst til at støtte et godt formål? Så klik fobi Downtown.dk, som har indgået et samarbejde med Dansk Røde Kors i december måned.

Hver dag i julemåneden kan du købe julegaver med 50 procent rabat, mens du støtter verdens udsatte.

Designere som Day Birger et Mikkelsen, Hay Cph, Designers Remix Collection, Dyrberg/Kern er bare nogle af de designere, der er med i samarbejdet. Du kan også shoppe skønhedsgaver fra Rudolph Care og gavekort til Lagkagehuset, Restaurant Cofoco og Karrierebar til halv pris.

Og faktisk betaler du kun 25 procent til de medvirkende designere og iværksættere - de øvrige 25 procent går ubeskåret til Dansk Røde Kors.

For at få adgang til rabatterne skal du gå ind på Downtown.dk og tilmelde dig nyhedsbrevet med din e-mailadresse. Det er gratis og uforpligtende og betyder, at du hver dag vil modtage en email fra Downtown med dagens tilbud. Som med alle andre tilbud fra Downtown.dk, behøver du ikke at benytte dig af tilbuddet med det samme. Du modtager et værdibevis, så du kan hente din gave i butikken, når du har tid.