Kom med til Balmain x H&M-fest i New York

Der var dømt glitrende kjoler, smukke perlebroderier og en eksklusiv gæsteoptræden fra Backstreet Boys til Balmain x H&M-fest i New York

New York, rød løber og modeller i lange baner

I mandags kulminerede flere måneders ventetid, da vi – efter at have forelsket os i først de flotte kampagnebilleder og siden den ligeså flotte lookbookendelig fik den komplette Balmain x H&M-kollektion at se.

I går fik vi endnu et skud Balmain x H&M, da kollektionen blev præsenteret på Wall Street i New York. Den stjernespækkede røde løber bød på prominente navne som Kylie Jenner, der er en del af Balmains AW15-kampagne, Rosie Huntington-Whiteley og Alexa Chung, som sammen med resten af gæsterne fik den glamourøse kollektion designet af Olivier Rousting at se.

I bedste Balmain-stil

De smukkeste perlebroderier, glitrende kjoler og oversize læderjakker i bedste Balmain-stil blev fejret i futuristiske omgivelser efterfulgt af en eksklusiv visning af kampagnens musikvideo med Kendall Jenner i front, inden modeller som Gigi og Bella Hadid, Jourdan Dunn, Alessandra Ambrosio, Karlie Kloss og Joan Smalls trådte ud på catwalken.

Backstreet Boys på besøg

Efter modeshowet overraskede ingen mindre end Backstreet Boys med en eksklusiv liveoptræden, der skruede op for aftenens 90'er-vibes.

#HMBalmaination blev fejret til langt ud på natten, og fans verden over var inviteret med til at opleve begivenheden via livestreaming-appen Periscope. På de sociale medier kunne Balmain-nationen følge med via hashtagget #HMBalmaination.

"I aften har været som at se en drøm gå i opfyldelse. Energien og stemningen var helt utrolig, og det var fantastisk at se Backstreet Boys optræde kun for Balmain x H&M. Det er en ære for mig at samarbejde med H&M, og jeg vil aldrig glemme lanceringen i aften," siger Olivier Rousteing, kreativ direktør for Balmain.

#HMBalmaination

På Instagram kunne man også følge den eksklusive fest, hvor blandt andre Backstreet Boys og Bella Hadid gav et sneak peak fra backstage.

Nedtællingen til 5. november er for længst sat i gang, når det bliver muligt at shoppe Balmain x H&M i udvalgte H&M-butikker verden over og på Hm.com.

Find dine favoritter, og se hele Balmain x H&M-kollektionen med priser her.

DET SENESTE NYE DIREKTE TIL DIG ...