Kom med til Cara Delevingne x Mulberry-lancering

På lørdag bliver Cara Delevingne x Mulberry-kollektionen endelig lanceret, og du er inviteret

Vi har allerede fortalt jer om designsamarbejdet mellem Mulberry og den baconglade supermodel, (så glad, at hun lige har fået tatoveret ordet 'bacon' under foden) og nu er det endelig tid til, at vi kan få fingrene i den fine kollektion.

Samarbejdet blev spontant til under en frokostpause til shootet for Mulberrys SS14-kampagne, hvor Cara Delevingne var model. Her fik det britiske modehus øjnene op for Caras store passion for design, og eftersom hun tidligere, inden sin modelkarriere, havde studeret mode og tekstil, var der ingen tvivl om, at Mulberry og Cara Delevingne i fællesskab skulle skabe en ny kollektion.

Stjerneskuddet, Cara Delevingne, kan nu dermed også tilføje titlen som designer til sit CV, der i forvejen rummer både supermodel, skuespillerinde og musiker.

Taskekollektionen, der består af tre designs, er skabt til den travle kvinde, som har brug for en praktisk men stadig stilfuld taske. Alle taskerne har derfor multifunktioner, og kan bruges som rygsæk, skuldertaske og håndtaske.

Mulberry har i forbindelse med samarbejdet lavet en skøn video, hvor vi følger Cara i designprocessen. Se den nedenfor:

Får du fingrene i en af de skønne tasker, får du også en lille kærlig hilsen fra Cara Delevingne. Den nyudsprungne designer havde et ønske om, at hver taske skulle indeholde en dejlig overraskelse, og derfor kan du inde i tasken finde elementer, der er baseret på Caras tatoveringer.

“Jeg ville gerne have, at der skulle være skjulte skatte inden i taskerne baseret på det, der betyder noget for mig personligt, hvilket mine tatoveringer i høj grad gør," har Cara udtalt om sin nye kollektion for Mulberry.

Gad vide om det er bacon, vi kan finde inde i de fine tasker?

Find selv ud af det på lørdag, når Mulberry-butikken i København inviterer til lancering af den nye taskekollektion. Udover at se Cara Delevingnes smukke kreationer, kan du nyde et glas champagne samt chokolade fra Hotel Chocolat, mens du lytter til lækre tunes fra DJ Fedty.

Psst! Der vil være en gratis tote bag fra Mulberry og en Cara Delevingne-avis til de første 100 gæster, der kommer forbi butikken.

Hvor**?** Mulberry, Østergade 13, København K

Hvornår? Lørdag 13. september