Oplev den anerkendte modefotograf Bill Cunningham i en ny dokumentarfilm.

Kom med til forpremiere på ny modefilm

Diesel og CPH:DOX inviterer til eksklusiv forpremiere på ny dokumentarfilm om legendarisk modefotograf

Man kan ikke lige se på 80-årige Bill Cunningham, at han er en af verdens mest indflydesesrige modefotografer, når han træder New Yorks gader tynde iført vindjakke lappet med gaffatape.

Men tag ikke fejl. Fotografen Bill Cunningham er manden, der opfandt streetstyle-fotografiet, han skriver den toneangivende, ugentlige modereportage i New York Times, og så kan han spotte tendenser, som kun de færreste har opdaget.

Den legendariske modefotograf kan nu opleves på det store lærred i en ny dokumentarfilm, som præsenteres i Danmark i et nyt samarbejde mellem Diesel og CPH:DOX.

Filmen vises til en eksklusiv forpremiere 2. maj i Grand Teatret, og du kan komme med. Efter filmen er der afterparty med forfriskninger i Grand Teatrets café og dj-set med Silas Bjerregaard fra Turboweekend.

Smut forbi Diesel-butikken på Købmagergade 19 i København og køb billetten for 35 kr. fra 20. - 27. april. Derefter kan du få billetten til 75 kroner i Grand Teatrets billetsalg og på Grandteatret.dk. Men skynd dig, da billetterne sælges efter først til mølle-princippet.

Du kan også vinde billetter til forpremieren ved at deltage i konkurrencen på Costume.dk/konkurrencer.