Kom med til lanceringen af Burberrys nye Scarf Bar

Burberry lancerer deres nye Scarf Bar, og du kan vinde det ikoniske cashmere-tørklæde!

Vi fortalte i starten af måneden, at det ikoniske mærke Burberry har besluttet at forene deres underlinjer, så brandet nu er samlet under ét navn, men det gør bestemt ikke modehuset mindre populært.

Det britiske modehus er kendt for deres klassiske og eksklusive stil, og den smukke Burberry-butik i København har altid masser af fristelser. Nu kan butikken endda byde på endnu mere eksklusiv shopping.

Burberry inviterer nemlig til et hyggeligt event i deres flotte butik, hvor du kan være med til at fejre deres nye Scarf Bar, og se deres flotte udvalg af blandt andet det ikoniske Burberry-tørklæde.

Eventet løber af stablen fredag d. 20. november fra klokken 10-19 og lørdag den 21. november fra klokken 10-17 i Burberrys butik på Østergade 21, i København K.

Begge dage vil der blive serveret lækker chokolade og champagne til alle fremmødte, som du kan nyde, imens du kigger på de flotte varer.

Så mangler du lidt julegaveinspiration, eller vil du gerne blive lidt ekstra forkælet, så kom til en hyggelig dag i Burberry-butikken, og oplev den gode stemning og den flotte nye Scarf Bar.

Psst ... Se Burberrys nye stjernespækkede film her

Alle gæster har ligeledes muligheden for at vinde det ikoniske cashmere-tørklæde fra Burberry til en værdi af 3.500 kroner. Alt du skal gøre er, at tilmelde dig Burberrys nyhedsbrev til eventet.

Vinderen trækkes lørdag den 21. november klokken 17.

ALT DET DU IKKE VIL GÅ GLIP AF