Chanel har designet en ny it-taske ved navn Gabrielle
© Chanel

Kom på fornavn med Chanels nye it-taske

Endelig lancerer Chanel en ny it-taske, der har hele 4 ambassadører, og som kan tilpasses efter både humør og personlighed

Chanel er modeshuset, der aldrig skuffer, hverken når det gælder deres spektakulære shows, tøj eller tasker. Derfor er det altid ekstra spændende, når det ikoniske modehus annoncerer et nyt design.

Denne gang er der tale om en ny taske ved navn Gabrielle. Til at repræsentere taskerne har Karl Lagerfeld udset sig fire smukke stjerner, henholdsvis Kristen Stewart, Caroline de Maigret, Cara Delevingne og Pharrell Williams.

Psst ... Her er sandheden bag Chanels sagnomspundne og ikoniske logo

Som den kvikke Chanel-fan måske har opdaget, er valget af navnet Gabrielle ingen tilfældighed.

Det er nemlig valgt med henblik på at ære Chanels grundlægger, hvis fødenavn var Gabrielle Chanel. Hun skulle dog senere blive kendt som Coco Chanel, men nu har det ikoniske modehus valgt at gå tilbage til rødderne, og selve designet leder også tankerne tilbage til Chanels tidlige taskedesign.

Gabrielle-tasken fra Chanel
© Chanel

Da tasken er designet til at kunne rumme flere forskellige personligheder, fås den i flere modeller og farver, ligesom stropperne kan justeres, så tasken tilpasses den person, som bærer den.

Tasken vil blive præsenteret i en kampagne, som kommer ud 3. april, og er fotograferet af Karl Lagerfeld.

Gabrielle bag fra Chanel
© Chanel

De første billeder af tasken skuffer bestemt ikke, og så gælder det bare om at finde den Gabrielle-taske, som bedst repræsenterer dit humør og personlighed.

MERE FRA COSTUME