© Chanel

Kom på sviptur til Middelhavet med Chanels nye Cruise-kollektion

Duften af eucalyptus, pink middelhavsblomster og sommerferier på den italienske Riviera med Audrey Hepburn, Catherine Deneuve og Sophia Loren. Det er inspirationen bag Chanels nye Cruise 2020/21-kollektion.

Chanel er klar med sin nye Cruise 2020/21-kollektion, Balade en Méditerranée - og på dansk: En tur rundt i Middelhavsområdet.

Modehusets planer for visningen af Cruise-kollektionen var som sædvanlig ikke beskedne. Showet var nemlig tiltænkt at skulle afholdes på middelhavsøen Capri, men grundet Covid-19 forblev det i år en drøm hos modehuset.

Med intentionen om at vække de eksotiske referencer i hver enkelt style er inspirationen bag kollektionen middehavsområdets attributter, der tæller alt fra små eksotiske øer til duften af eukalyptus og pink middelhavsblomster.

Det har resulteret i en kollektion, der med sine afslappede og samtidig luksuriøse silhouetter leder tankerne hen på de eksklusive ferieområder omkring den italienske og franske riviera, som år efter år var feriedestinationer for 1960'ernes legendariske skuespillerinder.

Og der er ingen tvivl om, at vi nærmest kan mærke de varme briser fra Middelhavet i modehusets kollektionsvideo.

Virginie Viard, der overtog en del af det kreative ansvar hos Chanel efter Karl Lagerfelds død, har på fornem vis sørget for at videreformidle modehusets ikoniske bouclejakker og famøse 2.55 logo-tasker, så de taler sig ind i de eksotiske referencer, kollektionen bærer præg af.
Og desuden gør hun og resten af modehuset det klart, at korte toppe og bikiner, der giver frit udsyn til glamourøse og chunky mavebælter på dit bare maveskind, er mere end tilladt denne sommer.

Cruise-kollektionen lanceres den 8. juni 2020 på Chanels hjemmeside.

Nedenfor har vi udvalgt vores favoritter fra den elegante kollektion, der får os til at drømme om azurblåt hav og lange sommeraftener.