Kom til fest med Mads Nørgaard

Der er goodie bags, gratis øl og 25 procent rabat på Mads Nørgaard til lanceringen af den nye Elsinore-striktrøje hos M/S Museet for Søfart

Mads Nørgaard Copenhagen har altid været inspireret af arbejdstøj, og er kendt for sin moderne fortolkning af netop sømandsstrikken.

M/S Museet for Søfart og Mads Nørgaard Copenhagen har allerede teamet up om en række designprodukter, og nu udvides samarbejdet: De to samarbejdspartnere er gået sammen om at producere striktrøjen Elsinore, hvor den martitime kulturarv møder moderne design.

Lanceringen af Elsinore-strikken sker, meget passende, på det gamle dampskib S/S Bjørn, der ligger til kaj i Helsingør – og alle er inviterede!

Der vil være 25 procent rabat på alle Mads Nørgaard Copenhagen-produkter, gratis øl og en særlig goodie bag til de første 50 gæster.

Kom og vær med til at fejre det fine samarbejde i dag 20. maj, klokken 15-18 i Helsingør havn. Elsinore-striktrøjen koster 1.000 kroner, og indtil august forhandles den udelukkende i M/S Cargo, Museet for Søfarts butik.

Læs mere om M/S Museet for Søfart her.