© Bitte Kai Rand

Kom til gratis og unik fashion-aften hos dansk luksusbrand

Få en lækker goodiebag, eksklusiv trendguide, finger-food, skønne drikke og shopping med rabat

Dansk mode kan virkelig noget – det er ingen af os vist i tvivl om i øjeblikket. En af de toneangivende danske modebrands er Bitte Kai Rand, der siden 1981 har designet cool styles i luksuriøse materialer og modige print.

Derfor giver vi dig nu en unik mulighed for at komme til event hos Bitte Kai Rand Flagship Store i København. Der vil du få muligheden for at komme helt tæt på den nyeste kollektion Ethno Techno, møde ejer og kreativ direktør Bitte Kai Rand og få hendes inspirerende historie samt blive guidet af Costumes moderedaktion til styling, trends og tendenser.

Aftenen byder naturligvis også på finger-foods, lækre drikke, goodiebags, konkurrencer – og du kan shoppe med 20 % rabat hos Bitte Kai Rand.

Sådan kommer du med

Hvornår: 22. marts, 18:00 – 19:30.
Hvor: Bitte Kai Rand Flagship Store, Pilestræde 22, 1112 København.

Der er plads til 150 gæster, og tilmelding er efter først-til-mølle princippet.

Det er gratis at deltage i eventet.

Vi glæder os til at se dig!

(Der har allerede været stor interesse for eventet, så vi har desværre været nødt til at lukke for flere tilmeldinger. De, der har fået en plads til eventet, har modtaget en e-mail fra os. Mange tak til alle Jer, der gerne ville med!)

Det kan du glæde dig til

  • Lækre goodiebags med gavekort til shopping hos Bitte Kai Rand
  • Finger-foods og skønne drikke
  • Shop med 20 % rabat
  • Konkurrencer hvor du kan vinde gavekort for i alt 3000 kr.
  • Costumes moderedaktion fortæller om de nyeste trends
  • Mød ejer og kreativ direktør Bitte Kai Rand, der fortæller sin spændende historie og tager dig bag om brandet og den nyeste kollektion
© Bitte Kai Rand

Om Bitte Kai Rand

Modemuset Bitte Kai Rand har sat sit tydelige præg på dansk modeindustri og overrasker sæson efter sæson med gennemførte styles, der kombinerer sæsonens største tendenser med luksuriøse materialer og klassiske designs.

Brandet blev grundlagt i 1981 af en ung Bitte Kai Rand, der som nyuddannet beklædningsdesigner fra Danmarks designskole kastede sin kærlighed på at give traditionel strik et twist. Hendes nytænkende design blev hurtigt populært som high fashion brand og modehuset begyndte at udvikle sig.

Bitte Kai Rand og hendes designteam udgiver hvert år seks kollektioner, alle med udgangspunkt i den velkendte signatur: De grafiske former, legen med kontraster og fokus på funktionalitet og kvalitet.

Med High Summer 2018-kollektionen Ethno Techno, rammer Bitte Kai Rand ind i tendensen med modige print og elektriske farver. Kollektionen er inspireret af de fire elementer vand, jord, luft og ild og spiller på kontrasterne mellem det traditionelle og det moderne. Ordet Techno symboliserer den moderne verden og high tech, mens Ethno er en reference til forskellige nationaliteters traditioner – der er især kigget mod Japan, Afrika og Sydamerika.

Læs mere om den nyeste kollektion Ethno Techno her.

© Bitte Kai Rand