Shop ny festival-kollektion hos H&M, og bliv klar til fest på græs som modellen Lou Doillon.

Kom til shoppe-event hos H&M

Costume og H&M inviterer til shoppeevent, hvor du som den første kan shoppe løs fra kollektionen Fashion Against Aids og høre RebekkaMaria give koncert i velgørenhedens tegn

En lyseblå kjole med cut-outs, en grå rå læderjakke, en let bluse med guldprint og sandaler med etnisk-inspireret mønster. Med H&M’s nye Fashion Against Aids-kollektion er det ikke svært at blive klædt på til sommerens festivaler, fester og lune nætter. Kollektionen er H&M’s første festivalkollektion, og 25 procent af omsætningen går til hiv- og aids-projekter, og du kan få fat i alle de fine sager en dag før, det når butikkerne og alle andre. H&M og Costume inviterer nemlig 150 læsere med ledsager til en shoppeaften onsdag 19. maj. Skynd dig at tilmelde dig, så du kan begynde at drømme om, hvilke items der skal bære dig stilfuldt gennem sommeren.

Du får en aften i festivalens tegn med cool dj, livekoncert med RebekkaMaria, snacks fra The Lot, og du møder Costumes moderedaktion. Der er også en konkurrence, hvor en heldig vinder får et FAA festival-kit bestående af telt, 2 soveposer og 2 liggestole.

RebekkaMaria støtter Fashion Against Aids ved at give en gratis koncert for Costumes læsere. Du kan se sangerindens 5 favoritter fra Fashion Against Aids-kollektionen i galleriet til højre.

Hvornår:
Onsdag 19. maj klokken 18 til 21.

Hvor:
H&M i Galleri K og The Lot. Indgang via Arkaden i Pilestræde.

Antal pladser:
Der er plads til 150 læsere, der alle kan tage en ledsager med.

Tilmelding:
Send en mail til hm@costume.dk inden 7. maj. Skriv H&M i emnefeltet, og angiv navn, adresse, telefonnummer og alder i mailen. Pladserne bliver fordelt efter først til mølleprincippet. Du modtager en mail og efterfølgende en invitation fra H&M, hvis du har fået en plads.