Kontroversiel børnemodel i front for L'Oréal: Thylane Blondau
© Wenn.com

Kontroversiel børnemodel i front for L'Oréal

Beautygigantens nye ambassadør er både populær og omdiskuteret, da hun allerede som 10-årig skabte stor kontrovers

Vi har skrevet om franske Thylane Blondeau, der allerede som 10-årig var model for fransk Vogue i en billedserie, som skabte kontrovers.

Nu er hun klar til at gøre sit comeback som nyudnævnt ambassadør for L'Oréal Paris.

Med denne aftale har L'Oréal Paris fået en omdiskuteret, men også meget populær model i front, da Thylane Blondeau allerede har over en million følgere på Instagram.

L'Oréals global brand president, Emmaneul Angeloglou, forklarer i en pressemeddelelse, hvorfor valget faldt på Thylane:

“Den nye generation har brug for inspirerende modeller, som genfortolker og influerer skønhed igennem deres kreativitet og styling. L'Oréal Paris er meget glade for at kunne byde Thylane velkommen som ambassadør for de mest geniale produkter, der er designet til at få unge kvinder til at føle sig lige så selvsikre og stærke som hende.”

Nyheden om samarbejdet blev offentliggjort på Thylane Blondaus fødselsdag, hvor L'Oréal Paris delte en video på Instagram:

I en pressemeddelelse udtrykker Thylane Blondeau sin begejstring for det nye samarbejde:

“Jeg er meget beæret over at blive medlem af L'Oréal Paris-familien, der er et af de mest fantastiske skønhedsbrands, jeg altid har drømt om at være en del af.”

Som ansigt for L'Oréal følger Thylane i fodsporene på modeller som Karlie Kloss og Barbara Palvin, og det bliver spændende at følge hendes rejse fra børne- til fuldtidsmodel for et af verdens største brands.

MERE FRA COSTUME