Alexander Wang design Judith Leiber
© Sex and the City

Kvinden bag Carries “grimme” taske går sammen med Alexander Wang

Få items kan skabe så mindeværdige øjeblikke som dette gjorde i Sex and the City. Nu har designeren bag skabt en ny taske med Alexander Wang

Der findes utallige mindeværdige scener i Sex and the City, men denne må alligevel gå over historien som en af de bedste.

Vi taler om scenen, hvor Mr. Big overrasker Carrie med en generøs gave, der angiveligt er “lige hende”: En svane-clutch med krystaller, designet af Judith Leiber.

Forbløffet over, hvor lidt hun bryder sig om tasken, erklærer Carrie sin kærlighed til Big, der reagerer med en larmende, akavet tavshed.

På trods af Carries misbilligelse blev Judith Leibers design kendt verden over – al omtale er i sandhed god omtale.

Du kan se den ikoniske scene herunder.

Efterfølgende blev Leiber bedt om at designe en unik taske til Sex and the City-filmen. Denne taske fik også en afgørende rolle, da det er den cupcake-lignende clutch, som Lilly pakker Carries mobil væk i lige før brylluppet. Måske havde Carrie og Mr. Bigs forhold i virkeligheden klaret sig bedre uden Leibers design?

Alexander Wang design Judith Leiber

Judith Leibers cupcake-clutch ved siden af karakteren Lily i Sex and the City-filmen

Nu er turen kommet til Alexander Wang, der har designet sin egen udgave af de unikke, krystalbesatte tasker. Wangs design forestiller en rulle 100-dollar sedler, der er dækket med 10.263 grønne, gennemsigtige, sorte og sølv Swarovski-krystaller.

Da krystallerne er påført i hånden tager det omkring en uge at lave en enkelt taske. Det hårde arbejder bliver da også afspejlet i prisen, der ligger på cirka 31.260 kroner.

Tasken vil blive præsenteret under Wangs show til New Yorks modeuge 9 september. Man skal dog være hurtig, hvis man vil have fingrene i den, da der kun bliver skabt 20 udgaver af det ekstravagante accessory.

Alexander Wang design Judith Leiber

Alexanders Wangs designsamarbejde med Judith Leiber.

Alexander Wang design Judith Leiber

Alexanders Wangs designsamarbejde med Judith Leiber.

Hvis dette item sætter agendaen for Alexander Wangs kommende show, kan vi kun glæde os til at se resten af hans kollektion under New Yorks modeuge.

Indtil da, vil vi slå tiden ihjel ved at (gen)se Sex and the City.

ALT DET, DU IKKE VIL GÅ GLIP AF