© Ami Muse Studio

Kylie Jenner spottet i dette danske mærke

Kardashian-halvsøsteren har kastet sin kærlighed på danske Ami Muse Studios sensuelle og forførende design.

Maria Amtoft Mikkelsen er kvinden bag det danske mærke Ami Muse Studio, der er kendt for sine farverige og sensuelle velourbodies. Og danskerne er ikke de eneste, der er faldet for designet, hvis æstetik forener et moderne og vintage-inspireret udtryk.

For nyligt offentliggjorde Ami Muse Studio nemlig på sin Instagram-profil, at realitystjerne og forretningskvinde Kylie Jenner er iklædt en af deres famøse og forførende bodies i et kommende nummer af Vogue Tjekkoslovakiet.

“Jeg havde ikke lige forestillet mig, at Kylie skulle ende i mit design, og på mange måder kan det vel egentligt ikke blive meget større. I hvert fald ikke i forhold til den sindssygt store følgerskare hun har,” fortæller designer Maria Amtoft Mikkelsen.

“Jeg havde tilfældigvis lige én style liggende, som jeg tænkte, hun måske kunne passe. De afviste dog farvevalget, men der havde jeg allerede sendt den afsted, og så troede jeg egentlig ikke, at de ville bruge den.”

Mærket laver bodyen på bestilling i København. Derfor må man væbne sig med tålmodighed, hvis man vil have fingrene i designet. Også når man hedder Kylie Jenner.

Om bestillingen af Jenners body fortæller designeren: “Det kom sig af, at hendes stylist kontaktede mig med én dags varsel for en udvælgelse til hendes såkaldte rejsegarderobe, og jeg havde tilfældigvis lige én style lignende, som jeg tænkte, hun måske kunne passe. De afviste dog farvevalget, men der havde jeg allerede sendt den afsted, og så troede jeg egentlig ikke, at de ville bruge den, indtil de nogle uger efter kontaktede mig og sagde, at de havde brugt den til et Vogue fotoshoot i stedet.”

“Magasinet kommer først officielt ud i dag, så jeg afventer i spænding, hvad det fører med sig. Jeg håber, at det ender på hendes Instagram-profil, hvor jeg så måske kan bruge nogle døgn på at tagge mig selv i kommentarfelterne. Haha!”

Hvad opmærksomheden og kærlighedserklæringen fra Jenner kommer til at betyde for det danske mærke er spændende at se, og taget det smukke foto af Kylie Jenner iført bodyen i betragtning, kan vi nok regne med at se flere verdensstjerner iført Ami Muses bodies.

Du kan udforske Ami Muse Studios fine univers her.