© @kyliejenner

Kylie Jenner spottet iført dansk brand - igen

Noget tyder på, at Kylie Jenner har en vis kærlighed til danske brands. Denne gang er hun, i sin seneste TikTok-video, spottet med solbriller fra et dansk brand.

I øjeblikket er solbrillerne fra HANREJ, af gode grund, udsolgt. Men det er der heldigvis en løsning på, da de allerede nu kan forbestilles. Kasper Nielsen er grundlægger og kreativ direktør for det danske mærke HANREJ, som på rekordtid er blevet et go-to for både danske og internationale stjerner. De startede med at lave smykker, men har med tiden udvidet konceptet, og forhandler nu både smykker og accessories.

Kylie Jenner får dog ikke lov til at være first runner i denne omgang, da store stjerner såsom Bella Hadid, Amelia Grey og Nicola Beckham allerede har båret de populære solbriller fra HANREJ. De københavnske influencere har ligeledes kastet deres kærlighed på solbrillerne, der flittigt bliver delt på Instagram. Det er ikke første gang, Kylie og resten af Kardashian-familien bliver spottet i danske brands. Familien er før set i alt fra Ganni til Saks Potts, Rotate Birger Christensen, Maanesten, Designers Remix og mange flere.

Vi har talt med teamet bag HANREJ om deres succes og spurgt, om de kan følge med på den store efterspørgsel.

Hvordan føles det at se sit design på en international stjerne som Kylie Jenner?
"Det er altid sjovt at se vores ting på store personligheder. I dette tilfælde var det også en rigtig sød video med god energi, som passer perfekt til vores eget udtryk. Vi er generelt meget opmærksomme på, hvor stor en del af vores brand, der skabes af de fantastiske personer, der giver vores produkter liv og mening."

-Kasper Nielsen, Founder and Creative Director hos HANREJ

"Vi ønsker os en bred målgruppe, der defineres af alle, der føler sig tiltrukket af vores udtryk, frem for at vi forsøger at målrette vores udtryk bestemte grupper." — Kasper Nielsen, Founder and Creative Director hos HANREJ

Kan i følge med på produktionen af solbrillerne?
"Vi lancerede solbrillerne for et godt år siden, og har efterhånden fundet en god rytme, så de sjældent når at være udsolgt for længe."

-Hanna Holst, Head of Communication and Operations hos HANREJ

Har i selv været i kontakt med Kylie Jenner eller hendes team om solbrillerne?
"Med Kylie har det været gennem hendes stylister - sådan er det typisk med så store personligheder. Det er dog tit, at vi er i mere direkte kontakt, hvilket vi selvfølgelig elsker."

-Hanna Holst, Head of Communication and Operations hos HANREJ