Libresse gør dén tid lettere

Det er ingen nyhed, at ikke alle aspekter ved det at være kvinde er lige glamourøse. Men med et nyt og revolutionerende bind fra Libresse bliver det hele lidt lettere

Store som små, høje som lave: Der er én ting, vi kvinder (foruden en afhængighed af chokolade og shopping) har til fælles: En gang om måneden, 12 gange om året bliver vi først lettere hysteriske og oppustede, for dernæst at gå et par dage med ondt i maven og et meget nært forhold til vores varmepude i møde.

Men selvom vi månedligt døjer med at kunne gå fra grineflip til grådkvalte øjeblikke på nul komma fem, betyder det ikke, at vi vil sætte vores liv på pause, bare fordi det er dén tid på måneden. Og her kommer Libresses seneste genistreg ind i billedet - for om du skal træne, arbejde eller feste natten lang i stiletter og lårkort, skal du have udstyret i orden.

Det der med at komme af med bindet kan jo være ret besværligt... Libresse har kreeret et nyt bind, som er skabt til kvinden på farten, der ikke vil lade sin hormonelle tilstand down there forhindre hende i at gøre lige præcis dét, hun har lyst til. Det revolutionerende design gør det meget lettere at håndtere dit bind nemt og hurtigt, så du kan fortsætte din hverdag uden begrænsninger.

”Rul.Tryk sammen. Smid ud!” er sloganet for det nye bind, som gør det lettere for dig at klare de problemer, kun vi kvinder døjer med. Snup en pakke af de nye, smarte bind med næste gang du handler - de er nemlig allerede på butikshylderne landet over.