Liv Tyler: “Den første gang jeg følte mig smuk”

I rækken af Mytheresa Women, der tæller både Alexa Chung og Diane Kruger, er turen nu kommet til inspirerende og smukke Liv Tyler

I det nyeste nummer af Costume, nummer 163, kan du læse et fantastisk interview med den 38-årige, smukke skuespillerinde, Liv Tyler.

Og nu er hun den 10. kvinde i rækken for Mytheresa Women Series, som sætter fokus på fashionable kvinder verden over. Blandt de 10 fantastiske foregående kvinder tæller, blandt andre, Alexa Chung, Diane Kruger og Carine Roitfeld..

Se behind the scenes-filmen og interview med den smukke Liv Taylor herunder, hvor hun, blandt andet, fortæller om første gang, hun følte sig smuk, og hvilken by, der er hendes favorit.

“Ud over det faktum, at Liv er en af de sejeste og hotteste kvinder på planeten, er hun også 'rigtig'. Kvinder er tiltrukket af hende på grund af den lethed og ynde, som hun bærer sig selv med. Hendes varme smil, naturlige skønhed og elegante, afslappee, personlige stil, gør hende til en perfekt ambassadør for Mytheresa.com Women-serien,” fortæller indkøbschefen hos Mytheresa, Justin O'Shea.

FÅ DE SENESTE NYHEDER DIREKTE I DIN INDBAKKE – TILMELD DIG COSTUMES NYHEDSBREV HER