Luksusbrand går kunstens vej

Bottega Veneta understreger sine kunstneriske rødder med en ny betagende video, der giver helt nyt liv til deres SS15-kollektion. Se den eksklusivt på Costume.dk

For Bottega Veneta står forårs- og sommersæsonen i kunstens tegn, og tidligere har vi her på Costume.dk afsløret kampagnen, som den anerkendte kunstfotograf Nobuyoshi Araki står bag - herunder også den fine video, som understøtter de kunstneriske billeder og visualiserer SS15-kollektionen.

Og hvorfor (blot) vise sin seneste kollektion på en af tidens topmodeller, når man kan give den sit helt eget liv på nogle af tidens bedste moderne dansere - og så sætte en dygtig kunster til at instruere hele projektet?

Det er, hvad Bottega Veneta har gjort, og luksusbrandet fortsætter dermed sin færden ned af den elegante kunstvej og udgiver i dag en helt ny video i rækken af sine kunstneriske samarbejder - som vi har fået lov til at vise eksklusivt på Costume.dk.

Videoen bæret navnet Emotion of Sound og er endnu en fortolkning af Tomas Maiers forårs- og sommerkollektion. Kollektionens lette, afdæmpede udtryk gøres levende, dramatisk og fængende, når de smukke dansere bevæger sig lydløst rundt til de markante toner, der stammer fra Bottega Venetas italienske atelier.

Se videoen her: