Madonna afslører eksklusive Gucci-kostumer

Madonna bar i aftes, under sin Rebel Heart Tour, de flotteste Gucci-kostumer designet af brandets kreative direktør Allessando Michele

I går aftes kickstartede Madonna sin Rebel Heart Tour i Bell Centre i Montreal, Canada. På scenen afslørede hun de outfits, der var blevet skabt til hende og hendes dansere af Alessandro Michele, Guccis kreative direktør.

"Det har været en fantastisk oplevelse og en stor gave at samarbejde med Madonna. Nu, hvor jeg har haft mulighed for at se hende arbejde, forstår jeg virkelig, hvorfor hun er så stor en stjerne! Hun er en sand kunstner, og jeg er vild med hende”, siger Alessandro Michele.

Madonna bar, blandt andet, et eksotisk Gucci-sigøjner-outfit med metalliske kniplinger og et jacquard-bodysuit med et broderet bælte, korte blondeærmer, og små dekorationer i farver.

Hendes dansere supplerede hende også i Gucci-bodysuits med en blanding af flæser og flerfarvede accessories og broderede bælter.

Den 57-årige designer besøger 20 byer i Nordamerika og 16 byer i Europa og Storbritannien i løbet af ​​2015 med ekstra koncertdatoer i USA, Australien, New Zealand og Asien.