Marc by Marc Jacobs lukker

Det er slutningen på en æra: Marc Jacobs har i dag bekræftet, at brandet Marc by Marc Jacobs lukker! Læs her, hvad designeren siger om fremtiden

Sidste uge svirrede rygterne, at Marc Jacobs ville sige farvel til lillesøsteren Marc by Marc Jacobs, og i dag bekræfter designeren til Women's Wear Daily. Marc by Marc Jacobs lukker og slukker som et selvstændigt brand, og vil i stedet blive Marc by Marc Jacobs-pigen flettet ind i designerens selvbetitlede hovedlinje.

”Det var ikke ment til at være en sekundær linje eller en billig udgave,” fortæller Marc Jacobs til WWD om sammensmeltningen af de to brands og fortsætter:

”Til dagligt vil bærer jeg selv alt fra American Apparel til Adidas til Marc Jacobs til Prada. Jeg elsker at mikse ting, high og low, dyrt og billigt, alle de kontraster, det hverdagsagtige og det ekstraordinære."

I skrivende stund er det endnu uvist, hvad fremtiden vil bringe for Katie Hillier og Luella Bartley, der i dag sidder med det kreative ansvar for Marc by Marc Jacobs, og Marc Jacobs har endnu ikke udtalt sig omkring sine to kreative medspilleres fremtid i virksomheden.

Det er også stadig uvist, hvad der skal ske med de mere end 200 Marc by Marc Jacobs-butikker, der findes på verdensplan, men Sebastian Suhl, CEO hos Marc Jacobs har udtalt til WWD, at han håber, at lukningen af Marc by Marc Jacobs fører til en udvidelse af hovedlinjen, Marc Jacobs, der vil få brandet til at favne bredere.

Det er sørgelige nyheder her på redaktionen, at vi skal sige farvel til Marc by Marc Jacobs, men vi glæder os til at se, hvordan den legesyge lillesøster skal leve videre i Marc Jacobs' kollektioner.

OPDATERERET 24. MARTS: Samme dag som Marc Jacobs bekræftede lukningen af brandet Marc by Marc Jacobs blev også dagen, hvor designeren åbnede sin egen – og længe ventede – Instagram-profil.

Det første billede viser Marc Jacobs foran et billede med teksten "She's angry at him," og mon ikke, det er sådan, at tusindvis af fans verden over, har det lige nu?

Vi ser frem til flere posts fra designeren i takt med, at det nye, samlede Marc Jacobs udvikler sig.