Marc Jacobs slipper kontrollen

For første gang nogensinde har Marc Jacobs ikke selv den kreative rolle hos Marc by Marc Jacobs - denne går til Katie og Luella

Katie Hillier og Luella Bartley (herover) skal varetage rollerne som henholdsvis kreativ direktør og direktør for designet af den kvindelige ready-to-wear linje og dermed bliver det første gang nogensinde, at Hr. Jacobs ikke selv har den kreative kontrol over brandet. Han vil dog stadig være involveret i beslutningsprocesserne, men vil fokusere mere på hovedlinjen (Marc Jacobs) samt hans engagement i Louis Vuitton.

Det forventes, at Katie og Luella vil afsløre deres første designsamarbejde til efterår/vinter 2014-15 og her skulle vi kunne forvente en vægt på kvalitet og indførelse af nye produktlinjer.

Katie Hillier har designet smykker, tilbehør og håndtasker for nogle af modens mest respekterede og inflydelsesrige designere og luksuriøse huse som for eksempel Marc by Marc Jacobs, Luella, Loewe, Stella McCartney og Victoria Beckham.

Luella Bartley er en engelsk designer, der står bag brandet Luella fra 1999 og hun har blandt andet været moderedaktør på British Vogue.