Margot Robbies trick til en smertefri aften i stiletter
© Wenn.com

Margot Robbies geniale trick til høje hæle

Den smukke skuespillerinde har verdens nemmeste trick til en hel aften i stiletter – som hun blandt andet brugte ved årets Oscar-uddeling

Står valget mellem sneakers og høje hæle, når du skal i byen, er det fristende at vælge den flade løsning. Fremover kan du også sagtens hoppe i stiletten, for vi har opdaget en spray, der beskytter dine fødder mod smerten – og den kunne ikke være nemmere at bruge.

Vidunder-sprayen hedder Stil Standing. Og det er et meget passende navn til en spray, der sørger for, at du kan gå og stå hele aftenen i dine stiletter.

Sprayens fans tæller blandt andre skuespiller Margot Robbies stylist, Kate Young, der som en del af forberedelsen til søndagens Oscar-uddeling havde brugt sprayen på Robbie. Efter billedet på Kate Youngs Instagram at bedømme, så skuespillerinden ikke ud til at lide nogen nød, så der må være noget om snakken.

Sprayen er naturlig, parabene-fri og lammer ikke dine fødder. Kombinationen af kølende mentol, aloe vera og kristtjørn forebygger inflammation og hævelse, som normalt er grunden til, at du ud på aftenen må smide de høje hæle til fordel for sneakers.

Still Standing er nem at anvende. Alt, du skal gøre, er at spraye på toppen, siderne og bunden af dine fødder, lade det tørre et par minutter og hoppe i stiletterne. Sprayen kan købes på Amazon.com til 215 kroner.

ALT DET, DU IKKE MÅ GÅ GLIP AF