Maria Black x Anne Sofie Madsen

De to danske stjernedesignere skal repræsentere dansk design til den kommende modeuge i Paris. Læs mere om det nye samarbejde her

Når Anne Sofie Madsen fremviser sin nye kollektion under den parisiske modeuge i næste uge, er det med en anden cool dansk kvinde ved sin side - Dansk Design Talent-vinderen har nemlig teamet op med med smykkedesigneren Maria Black.

De to danske designere viser deres show på åbningsdagen for Paris Fashion Week - tirsdag 3. marts klokken 20 - og det er således i primetime, at Anne Sofie Madsens designs kommer ned af catwalken akkompagneret af smykker fra Maria Black, der er skabt specielt til lejligheden.

"Vi er glade for og stolte af at repræsentere dansk design under modeugen i Paris. Vi bidrager begge med udtryk, som på hver sin måde indeholder klassiske elementer fra dansk design, selvom vi har hver vores brand-dna," fortæller Maria Black om samarbejdet, og Anne Sofie Madsen fortæller videre om deres arbejde sammen:

"Der opstår en magisk synergi, når Maria og jeg arbejder sammen. Jeg er vild med Marias evne til at skabe. Et smykke kan få alverdens udtryk, alt efter hvordan og hvem, det bæres af - hun skaber rum for fantasi og kreativitet."

Vi glæder os til at se resultatet af samarbejdet mellem de to karismatiske designere i næste uge.

Psst ... Se Costume.dk's videointerview med Maria Black, til en snak om design og smykker.