Mary-Kate og Ashley Olsen
© Wenn.com

Mary-Kate og Ashley Olsen har lavet det perfekte jakkesæt

Olsen-tvillingernes stilsans slår sjældent fejl. Nu har de skabt et sæt, som er luksuriøst og skødesløst på én og samme tid – nøjagtig som søstrene selv

Danske kvinder har for længst børstet støvet af det engang lidt konservativt-klingende jakkesæt, der i dag er en lige så fast del af kvinde- som herregarderoben herhjemme.

Hvad end du går efter sæsonens hvide og skarptskårne powersuit eller en mere afslappet forårsudgave i farver og print, er jakkesættet et statement, der både afværger tøjkriser og får dig til at fremstå ekstra velklædt. Win-win.

Intet er mere klassisk end det sorte jakkesæt, som i tidernes løb er blevet genskabt, nyfortolket og dekonstrueret igen og igen ... Og igen. Måske findes der ikke et design, der med rette kan defineres som det perfekte sorte jakkesæt, men Mary-Kate og Ashley Olsen har lige præsenteret et, der kommer ualmindeligt tæt på.

Gigi Hadid på The Rows catwalk under New York Fashion Week AW20.

Gigi Hadid på The Rows catwalk under New York Fashion Week AW20.

© The Row

Olsen-søstrenes mærke The Row har netop holdt show under modeugen i New York, og vanen tro var udtrukket luksuriøst, afslappet, elegant og blottet for logoer og flashy elementer.

Showets stærkeste look var også det første, som blev båret af Gigi Hadid; Et sort jakkesæt bestående af bukser, blazer og vest, suverænt stylet med et par lange grå uldvanter.

Sådan vil vi gerne se ud nu – og til efteråret, hvor kollektionen lander i butikkerne.