Mary-Kate og Ashley lancerer smykker
© Wenn.com

Mary-Kate og Ashley Olsen lancerer smykker

De moderigtige tvillinger er dronningerne af accessories – og nu kan vi endelig købe smykker i sand Mary-Kate og Ashley-stil

De stilfulde tvillinger har ikke opnået stilikonstatus for ingenting. Deres stil formår nemlig at balancere minimalisme og ekstravagant vintage, hvilket tydeligt ses i søstrenes eget brand, The Row.

Vintage-smykker

Den nyeste tilføjelse til brandet er en personlig kurateret smykkekollektion, hvor Olsen-tvillingerne har håndplukket nøje udvalgte vintage-smykker til både mænd og kvinder.

“Smykker er meget specielle og kan være sentimentale,” udtaler Mary-Kate Olsen i et interview med W, og det er præcis dette, tvillingerne ønsker at afspejle med kollektionen. Smykkerne forhandles eksklusivt i The Rows butikker i New York og Los Angeles med priser, der rangerer fra cirka 1.500 til 30.000 kroner. Og hver gang ét smykke bliver solgt, tilføjes flere til udvalget.

Så hvis du er heldig nok til at befinde dig enten i New York eller Los Angeles i nær fremtid, har du nu (endnu) en god grund til at slå vejen forbi The Row.