Me & the Met tilbyder en personal shopper service i dagligstuen

Webshoppen Me & the Met kan nu tilbyde københavnske kvinder en helt ny og smart service

Den innovative webshop Me & the Met kickstartede deres shop i sin tid ved at tilbyde københavnerkvinderne levering indenfor én time.

Nu slår webshoppen dørene op for endnu en eksklusiv service, der denne gang tilbyder de modebevidste kvinder at få en personal shopper hjemme i dagligstuen, der vil medbringe et bredt udvalg af tøj tilpasset kundens behov. Ligeledes er der mulighed for at samle sine veninder, der sammen vil få besøg af Me & the Met's personal shopper, der selvfølgelig vil tage chanpagne med til dig og dine veninder.

“Det fungerer på den måde, at kunde tager kon- takt til os, aftaler en tid for besøget, beskriver sin stil og typer af items, som hun leder efter til sin garderobe. Baseret på det udvælger vores personal shoppers en række forskellige items, der kan styles på forskellig vis. Vi er en webshop som lægger stor vægt på den personlige relation til kunden og service i topklasse og det støtter personal shopper konceptet rigtig godt op om - vi er derfor rigtig spændte på at se, hvordan vores kunder vil tage imod det nye tilbud.” Fortæller kvinden bag Me & the Met Terese Christensen.

Servicen er uforpligtende og helt gratis. Ved køb kan der betales med kort via mobiltelefon.
For at booke en tid til at få besøg af en personal shopper skal du blot skrive en mail til: info@meandmet.com