© Wenn.com

Meghan Markle spottet i highstreetkjole

Det royale stilikon er for første gang hoppet i et budgetvenligt design fra en populær highstreetkæde

Meghan Markles popularitet er ikke til at tage fejl af, og medierne dækker da også hvert et skridt, den amerikanske skønhed tager, for at efterleve den massive interesse for både hende og husbond Harry.

Eksempelvis har det amerikanske modesite Fashionista startet en artikelserie til ære for hertuginden ved navn Meghan Markle wore a thing, mens prestigefyldte magasiner som Marie Claire, Cosmopolitan, Harper’s Bazaar og Vogue også jævnligt dækker Meghans royale garderobe.

Indtil videre har hertuginden holdt sig til luksusmærker, men nu er hun for første gang blevet spottet i et highstreetdesign under et besøg i Australien. Det skriveramerikansk Vogue.

Meghan er blevet fotograferet i en mørkerød slå-om kjole med polkaprikker fra & Other Stories, der desværre allerede er udsolgt. Lad os kalde det Meghan Markle-effekten. Som det er tilfældet med størstedelen af Meghans garderobe, er kjolen fra & Other Stories et design, der vil falde i mange kvinders smag, da hertuginden holder sig til en relaterbar og feminin stil.

Hvis du også ønsker dig Markles kjole, har vi samlet de bedste bud på lignende design herunder.