© Vanity Fair Mexico

Melanias magasinforside vækker harme

Den amerikanske førstedame er i fuld gang med at spise en diamanthalskæde på forsiden af Vanity Fair Mexico – og det vækker vrede på de sociale medier

Trods den dårlige stemning mellem Donald Trump og Mexico, (fordi USA’s nye præsident truer med at bygge en stor mur mellem de to lande), har Mexicos udgave af magasinet Vanity Fair valgt at have den amerikanske førstedame på forsiden.

Forsidebilledet viser Melania Trump i fuld gang med at spise en diamanthalskæde, som var den spagetti. Fotografiet er ikke nyt, det blev bragt første gange i GQ tilbage i april, men ikke desto mindre vækker forsiden harme på de sociale medier Twitter og Instagram.

Den negative reaktion skyldes en række faktorer: Generelt had til Trump, den politiske situation mellem USA og Mexico samt fotografiets signalværdi – en førstedame, der fordriver tiden med at spise diamanter til aftensmad.

Vanity Fair har slettet den oprindelige tweet, der promoverede magasinet, på grund af hadske kommentarer, men Instagram-posten ligger der endnu, og kommentarsporet er fyldt med kritik fra brugerne.

Derudover har flere Twitter-brugere giver deres mening til kende:

Det siges, at al presse er god presse. Betyder det, at Melanias forside vil gøre gode ting for Vanity Fair Mexicos salgstal? Fortsættelse følger ...