Miley Cyrus poserer nøgen for Paper Magazine

Miley Cyrus vælter internettet – nøgen og med en kælegris i favnen. Det er i den gode sags tjeneste, og resultatet er vildt! Se med her

NØGEN FOR PAPER MAGAZINE
Vi husker allesammen da Kim Kardashian i efteråret skabte overskrifter verden over medsine nøgenbilleder i Paper Magazine, og nu går Miley Cyrus i realitydronningens fodspor. Paper Magazine har på sin Instagram, @papermagazine, netop offentliggjort billeder af den vilde sangerinde – nøgen og med en kælegris i favnen!

Billederne har allerede fået masser af opmærksomhed fra medierne verden over, og mon ikke billedserien vil vælte internettet, som blandt andet Kim Kardashians nøgenbilleder gjorde det i 2015?

FRISK PÅ DET HELE
I følge Paper Magazine var den 22-årige sangerinde meget åben omkring hvilke billeder, der skulle tages på fotoshootet – bare det var lovligt. Resultatet er da også blevet nogle vilde billeder med neonfarver, nøgenhed og grise.

I DEN GODE SAGS TJENESTE
Forsidehistorien, som billederne er tilknyttet, sætter fokus på Mileys Happy Hippie Foundation – en fond, som bakker op om homoseksuelle og transseksuelles rettigheder samt sætter fokus på hjemløshed blandt unge. Netop transseksulles rettigheder er en sag, som har fået meget fokus fra medierne siden Bruce Jenner blev til sit smukke, kvindelige jeg: Caitlyn.

Vi er meget imponerede over Mileys kamp for velgørenhed og kan næsten ikke vente med at se det fulde fotoshoot, når Paper Magazine lander på gaden!