© Tommy Hilfiger

Moderedaktionens 12 favoritter fra Tommy Hilfiger x Zendaya

Med et show af dimensioner løftede Tommy Hilfiger under Paris modeuge sløret for samarbejdet med musikeren Zendaya. Se og shop vores favoritter fra kollektionen her

Lørdag aften under Paris modeuge fandt et episk show sted. Med et stjernespækket publikum og en kæmpe scene som catwalk kunne Tommy Hilfiger løfte sløret for kollektionen TOMMYXZENDAYA – det første samarbejde mellem det amerikanske mærke og skuespilleren Zendaya.

Kollektionen er en hyldest til ikoniske kvinder i 1970'ernes amerikanske popkultur. Inspirationen ses tydeligt på både silhuetter og print, hvis 70'er-vibe har fået et moderne løft. Costumes assisterende moderedaktør, Marie Heyman, var med til den store præsentation af kollektionen og har her udvalgt sine favoritter.

© Tommy Hilfiger

"Jeg er vild med et klassisk og feminint suit som kan bæres til både til hverdag eller festlige begivenheder. Tommy Hilfiger formår virkelig at mestre dette suit ved at gøre det klassisk, men stadig sexet ved at bære jakken uden en top indenunder. Smykkerne giver en elegance til looket, og jeg elsker, at det smukke suit er i fokus."

© Tommy Hilfiger

"Du går aldrig galt i byen med denim. Jeg er vild med Tommy Hilfigers denimkjole og dens detaljer. Både bæltet, kraven og lynlåsen giver den ellers klassiske denimkjole et touch af coolness, og sammensætningen af kjolen og de høje støvler virker rigtig godt og gør outfittet chic."

© Tommy Hilfiger

"Hvad jeg særligt godt kan lide ved dette look, er den mønstrede bindetop. Den giver looket farve og glæde, og passer rigtig godt med de store hoops, de stramme læderbukser og ikke mindst sandalerne. Der sker en del i dette look, men det gør ikke noget, da det hele passer godt sammen og giver et cool udtryk."

© Tommy Hilfiger

"Dette look er mere klassisk og elegant med en skjortekrave, højtaljede shorts og en figursyet blazer. De høje støvler gør looket chic og cool og gør, at looket ikke bliver for damet og for pænt."