Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

© Wenn.com

Modeverdenens mest hypede par er gået fra hinanden

Et af verdens mest fotograferede par har netop offentliggjort, at de ikke længere er sammen

Gigi Hadid og Zayn Malik har slået op efter mere end to år sammen. Nyheden delte Malik på Twitter, hvor han blandt andet skriver: “Gigi og jeg havde et utrolig meningsfuldt, kærligt og sjovt forhold, og jeg har en enorm mængde respekt og beundring for Gigi som en kvinde og en ven.”

© Wenn.com

Gigi og Zayn til Met Gala i 2017.

Supermodellen og sangeren gjorde deres rød løber-debut som et par ved Met Gala i 2015, og siden har deres forhold været til offentlig skue. Gigi og Zayn blev hurtigt et af verdens mest fotograferede og stilfulde par, som gjorde en dyd ud af at koordinere deres outfits – hvad end det var streetwear og mørke solbriller på streetstylebilleder, orange træningstøj på Instagram eller Versus Versace fra top til tå på forreste række til mærkets modeshow i 2016.

© Wenn.com

Gigi og Zayn efter Versus Versaces show i 2016.

Hånd i hånd lykkedes Gigi og Zayn med at blive hypede som par i en sådan grad, at de både har optrådt sammen på forsiden af Vogue og i modeserier.

© Vogue

Gigi og Zayn på forsiden af Vogue.

Grunden til parrets brud er stadig ukendt.

Mere om Modenyheder? Få Costumes nyhedsbrev