Louis Vuitton samarbejde Jeff Koon
© Louis Vuitton

Monets malerier indtager Louis Vuittons tasker

Modehuset Louis Vuitton er klar med anden del af deres succesfulde samarbejde med den amerikanske kunstner Jeff Koon

Kunsthistoriens største værker møder fransk mode i Louis Vuittons samarbejde med Jeff Koon, som så dagens lys i foråret.

Første del af samarbejdet fandt inspiration i Koons kunstserie Gazing Balls, der omfatter replikationer af kendte kunstværker, tilsat en blå glaskugle, som tilskueren kan spejle sig i.

Nu er Louis Vuitton og Jeff Koon klar med anden del af samarbejdet, der prydes af ikoniske kunstværker som Luncheon on the Grass af Edouard Manet, Water Lilies af Claude Monet, Delightful Land af Paul Gauguin og Reclining Girl af François Boucher.

Luncheon on the Grass af Edouard Manet fortolket af Jeff Koon for Louis Vuitton

Jeff Koon udvælger kun de værker, som har haft en stor betydning for kunsthistorien, og kunstnerens egen passion og begejstring skinner tydeligt igennem, når han taler om samarbejdet.

Se videoen nedenfor, hvor Koon fortæller om tankerne bag Luncheon on the Grass af Edouard Manet, og hvad værket betyder for ham.

Kollektionen inkluderer både tasker og accessories, som vil blive forhandlet i Louis Vuittons fysiske butikker og online på Louisvuitton.com fra 27. oktober.

ALT DET, DU IKKE MÅ GÅ GLIP AF