Nederdel 250 kr. / Jakke 250 kr. / Bustier 180 kr. / Bukser 300 kr.

Monki favoritter

Næste måned inviterer Costume til eksklusivt shoppingevent med monki, hvor du kan spare 25 % på alt i butikken. Se nogle af vores vinterfavoritter her

Vi er vilde med disse items fra Monkis Where the Party Starts-kollektion, der emmer af rå, sexet, festlig elegance. Kjoler, nederdele og bukser har fået fine glimmerdetaljer og kombineret med de rå jeans og læderlook-bukser skaber de tilsammen perfekt outfits til den kommende festsæson.

Kollektionen kan du se og shoppe i Monki-butikken på Købmagergade, når vi afholder vores store event i samarbejde med Stylista og Monki 6. november 2014 kl.19.30-21.30. Her kan du desuden spare 25 % på alt i butikken. Der er tilmelding efter først til mølle-princippet, så skynd dig at sende en mail til Monkifriendsdk@monki.com for at sikre dig en plads.

Vores favoritter

Det er svært at vælge nogle få ting ud fra kollektionen, men her er nogle af vores favoritter - du kan se resten til eventen i butikken, hvor vi viser endnu flere.

Vi vil style læderlook-bukserne med en hvid skjorte eller T-shirt til og den fine bustier udenpå - og så skal der sølvfølgelig høje hæle til. Den feminine nederdel med glimmerlook ville vi give kontrast med et par tunge, flade, sorte støvler og bomberjakken. Voila.

Vi glæder os til at se dig 6. november!