Moss genskaber ikoniske billeder

Lottie Moss er ikke bange for at gå i søsteren Kates fodspor. Dette gør hun med relanceringen af de mest ikoniske Calvin Klein Jeans designs

Supermodellen Kate Moss har siden starten af 90'erne været kendt for både sin unikke skønhed og sit skandalefyldte privatliv. Fra utallige kampagner og næsten lige så mange mænd til over 300 forsider og et idyllisk bryllup har vi fulgt den petite skønhed tæt. Fra starten af 2014 var det dog slut med at være den eneste Moss i modebilledet for Kate. Hendes 16-årige halvlillesøster Lottie Moss blev nemlig i januar måned signet af det prominente modelbureau Storm Models, der blandt andet huser A-listers som Cara og Poppy Delevingne.

Vi bemærkede for alvor ligheden mellem Kate og Lottie Moss, da lillesøster Lottie var brudepige til Kates bryllup for tre år siden. Og det lader ikke til, at Lottie Moss er bange for at træde i sin berømte storesøsters fodspor. Lottie Moss har nemlig for nyligt genskabt en af sin storesøsters største og mest berømte kampagner ved at optræde i en række portrætter for Calvin Klein Jeans.

En ny Moss er født - i Calvin Kleins
Portrætserien med yndige Lottie Moss er en del af et samarbejde mellem Calvin Klein Jeans og webshoppen Mytheresa.com kaldet The Re-Issue Project. Projektet genfortolker de mest ikoniske og mindeværdige Calvin Klein Jeans designs i en limited edition kollektion, som blandt andet inkluderer Kate Moss' boyfriend jeans, Brooke Shields højtaljede skinny jeans samt sweatshirts, T-shirts og denimjakker.

Samarbejdet mellem Calvin Klein Jeans og Mytheresa.com er bare ét eksempel på, hvordan Calvin Klein på det seneste har forsøgt at genetablere en dominerende position i modebilledet. CK-brandet skabte for eksempel big time awareness om deres brand med den virale #mycalvins kampagne, som blev promoveret via Instagram af vores favorit supermodeller.

Unge Lottie Moss gør det godt i nyfortolkningen af de ikoniske kampagnebilleder af Kate Moss' for Calvin Klein Jeans fra 1992 - billederne som mange mener, kickstartede Kate Moss' karriere. Se billederne af både Lottie og Kate Moss for Calvin Klein Jeans her samt billeder af de 8 styles, som relanceres og kan købes fra 16. juli på Mytheresa.com.

Yndige Lottie Moss i Calvin Klein Jeans

De relancerede styles, som kommer til salg hos Mytheresa.com

Kate Moss for Calvin Klein Jeans De berømte billeder af Kate Moss og Mark Wahlberg fra 1992.

Kate Moss for Calvin Klein Jeans

De berømte og ikoniske billeder af Kate Moss og Mark Wahlberg fra 1992.