Mytheresa x Balenciagas første fashion-film

Must see: Mytheresa.com og Balenciaga er gået sammen om et filmprojekt, hvor mode og humor mødes i den perfekte kombination

En utrolig undskyldning

Luksussitet, Mytheresa.com, er teamet op med det populære modehus, Balenciaga. Sammen har de skabt den lille franske fashion-film Une Incroyable Excuse, som er en to minutters kortfilm, der fortæller historien om en mystisk rejse til et andet univers gennem en utrolig portal.

De tre parisiske kvinder i filmen er alle klædt i eksklusive look fra Balenciagas catwalk, som vil være mulig at købe på Mytheresa.com i starten af næste uge.

Mode og humor

Justin O'Shea, som er en af vores mandlinge favorit-streetstylestjerner, og indkøbschef hos selv samme site, har samarbejdet med kunstneren Danny Sangra om projektet.

“At modeindustrien skal være sjov er noget, jeg føler stærkt for, og det var også grunden til, at jeg valgte Mr Danny Sangra til dette projekt,” fortæller Justin O'Shea og fortsætter, "Filmen viser, hvordan mode kan være humoristisk uden at miste sin glamourøse kant”.

Vi kan godt forstå, at Justin O'Shea er glad for resultatet! Se filmen herover, hvor mode og humor går op i en højere enhed.

Psst ... Vidste du, at du kan shoppe Mytheresa.com direkte fra deres Instagram?

FÅ DE SENESTE NYHEDER DIREKTE I DIN INDBAKKE – TILMELD DIG COSTUMES NYHEDSBREV HER