Design dine egne Ray-Bans
© Mademoiselle Magazine // Ray-Ban

Nu kan du designe dine egne Ray-Bans

Clubmaster, Wayfarer og Aviator – nu kan du sætte dit eget præg på de klassiske solbriller, så du får et par personlige Ray-Bans

Den amerikanske brillespecialist Ray-Bans silhuetter er uhyre populære, da brandet formår at skabe klassiske modeller som Clubmaster, Wayfarer og Aviator, der klæder de flestes ansigtsform.

Nu er brillemærket klar med et nyt tiltag, Ray-Ban Remix, der gør det muligt at sætte dit præg på de ikoniske solbriller, så de passer til lige netop din smag.

Sådan fungerer det: Du designer dine egne solbriller online, hvor du kan vælge mellem solbrillemodeller, farver, materialer og linsetyper.

Men mulighederne stopper ikke her, for du kan også få indgraveret en personlig tekst på siden af stellet eller på etuiet – hvilket også kunne være en sød og personlig gave her til jul, og brillerne bliver leveret inden for blot fire dage.

Der er hele 17 modeller, 90 linsetyper og 250 forskellige farver at vælge imellem, og priserne vil variere mellem 1.500-2.500 kroner. Du kan designe dine personlige solbriller på Ray-Ban.com.

MERE FRA COSTUME