© Thecope

Nu kan du få en Chanel-taske for 150 kroner

Ja, den er god nok. My Bagup er navnet på det nye koncept, som bringer dyre designertasker til folket

Hvad tænker du, når vi siger Chanel 2.55?

Drømmetaske? God investering? Eller bare uopnåelig?

Mange damer deler en svaghed for dyre tasker, og nu bliver efterspørgslen mødt af to københavnske piger, der har sat sig for at bringe luksusdesign til folket.

My Bagup er navnet på det nye koncept, som er startet af Louise Amalie Rasmussen og Christina Olesen. Pigerne har købt i alt 14 nye designertasker, primært Chanel, men også Saint Laurent og Proenza Schouler, der kan lejes fra 150 kroner om dagen, hvis du bor i København.

Idéen til My Bagup opstod, da Louise og Christina har beskæftiget sig meget med deleøkonomi via deres studie på KEA, hvor de begge læser til Designteknolog.

© Thecope

“Vi fandt hurtigt ud af, at både efterspørgsel og pris på en designertaske er stigende, men at man som studerende ikke altid har råd til at være med på den nyeste trend. Desuden er tendensen lige nu, at man køber noget og sælger det kort tid efter, for at følge tidens trend. Derfor udtænkte vi et koncept, hvor både studerende og kvinder, som hele tiden har en ny taske i tankerne kan være med. Sidst, men ikke mindst, er konceptet bæredygtigt,” fortæller Louise og Christina.

Prisen for at leje en taske afhænger af nypris og lejeperiode. Priserne per dag varierer fra 150 til 600 kroner, og på månedsbasis fra 1.100 til 3.500 kroner.

Desuden arrangerer My Bagup også udlejning af kundernes tasker, så du kan leje din designertaske ud, hvis den vel at mærke er i god stand og du stadig har kvitteringen.

Du kan besøge My Bagup på Kompagnistræde 7, 1208 København K., og følge med på Facebook.