© GINA TRICOT

Nu kan du snart shoppe Emili Sindlevs nye accessory-kollektion

Sammen med Gina Tricot har den danske influencer skabt den fineste kollektion med sommer- og strand-inspirerede accessories.

Kraftige gyldne kæder, glitrende øreringe og tasker med et maritimt twist. Længes du efter sommer, vil du med garanti kunne lide Emili Sindlevs nye accessory-kollektion, som er lavet i samarbejde med highstreet-kæden Gina Tricot. Kollektionen består af en række smykker, tasker, tørklæder, bælter, mønstrede bøllehatte og sandaler i pangfarver, som alle er inspireret af sol, sommer og skønne dage brugt på stranden.

”Jeg har altid været stor fan af statement pieces og elsker at eksperimentere med accessories til mine outfits ... Tanken bag mit design var at skabe noget, der skiller sig ud, og samtidigt lege med sjove former og dristige farver,” fortæller Emili Sindlev i en pressemeddelelse om den nye kollektion.

Håndplukket til dig

I pressemeddelelsen fortæller Gina Tricots Design Manager, Monika Mellin, at Gina Tricot blev inspireret til at lave kollektionen af Emili Sindlevs eklektiske og farveglade stil.

"Den skønne farve- og materialeblanding giver et legesygt modeudtryk, hvor alle looks og accessories kan kombineres og styles på flere forskellige måder,” siger Monika Mellin.

Ud over den fælles kollektion, som er skabt i samarbejde mellem Emili Sindlev og Gina Tricot, lancerer highstreet-kæden i forbindelse med samarbejdet også en matchende tøjkollektion, som er inspireret af Emili Sindlevs stil.

Er du lige så vild med det fine samarbejde, som vi er, kan du købe Created by Emili SindlevGinatricot.dk og i udvalgte Gina Tricot-butikker fra 27. maj.

Husk også, at du kan læse meget mere om Emili Sindlev og hendes forhold til kæresten Mads Emil Møller i Costume, der er på gaden nu.