influencer
© Anna Stokland

Nu kan du uddanne dig til at blive influencer

Drømmer du om at få det samme liv som de store influencere og bloggere på Instagram? Så skal du tage denne uddannelse

De digitale og sociale mediers indflydelse kan ikke benægtes, og der er store summer at tjene, hvis medierne bruges rigtigt. Influencernes mulighed for at markedsføre produkter direkte til forbrugeren har vist sig at have høj værdi for brands. Det har gjort rollen som influencer enormt attraktiv – og utrolig vellønnet.

Hidtil har alle influencere på sociale medier været autodidakte, men nu præsenterer Condé Nast Italia’s Social Academy, der er baseret i Milano, verdens første kursus med fokus på at uddanne fremtidens influencere.

Kurset omhandler sociale mediers praksis og digitale influenceres marketing med fokus på skønhed og livsstil. Hele 2.000 kandidater ansøgte om at komme ind på det eftertragtede kursus, der kun havde mulighed for at optage 20 studerende. I løbet af det seks måneder lange kursus bliver der undervist i emner som at engagere sit publikum, indholdsstrategier, samt billede- og videoredigering.

Det italienske akademi har allerede planer om at udvide til andre fokusområder som teknologi og mad, så der kan uddannes kompetente influencere inden for alle felter.

Hvis det lyder som din drømmeuddannelse, må du imidlertidig enten tage til Italien for at gennemføre kurset, eller bede til, at det danske uddannelsessystem vil gøre dem kunsten efter.

ALT DET, DU IKKE MÅ GÅ GLIP AF