Ny kreativ direktør for Gucci

Italienske Alessandro Michele har overtaget rollen som kreativ direktør for Gucci og vi kan ikke vente med at se designerens vilde kollektioner

42-årige Alessandro Michele er ny kreativ direktør for Gucci og er hermed blevet ansvarlig for alle Guccis kollektioner og modehusets brand. Michele har gået på det prestigefulde Academy of Costume & Fashion i Rom og startede sin karriere som accessorydesigner hos Fendi. I 2002 begyndte han hos Gucci og har siden arbejdet for modehuset i over 12 år. I tiden hos Gucci har Michele blandt andet været ansvarlig for lædervarer og herretøj.

Vi er spændte på designerens nye retning for Gucci, for som formand og CEO for Kering (der ejer Gucci) udtaler: "Alessandro Michele har både de nødvendige kvaliteter og visioner til at give brandet et nyt, nutidigt image, og han er et spændende nyt kapitel i modehusets historie."

Vi kan glæde os til at se Micheles første kollektion 25. februar under Milan Fashion Week. Kollektionen er women's ready-to-wear AW15, og det bliver spændende at se, om kvindekollektionen bliver ligeså vild, som herrekollektionen, Michele præsenterede i starten af januar. Ved showet var det tydeligt, at Michele har sat et tydeligt præg på Guccis herrekollektion, siden Frida Giannini forlod modehuset, og mon ikke også der er nye visioner i vente for Guccis dametøj?