© Avavav

Nyt mærke fra skaberne af Monki og Weekday

Skandinavisk minimalisme og italiensk kvalitet er opskriften på et nyt brand fra vores svenske naboer, der netop har set dagens lys

Du kender formentlig ikke koncernen Fabric Scandinavien AB, men du er utvivlsomt bekendt med de tilknyttede butikker, der blandt andet tæller Monki, Weekday og Cheap Monday.

Fabric Scandinavien blev grundlagt af Linda og Adam Friberg, sammen med to andre, og siden solgt til H&M-familien i 2008. Nu lancerer Friberg-parret et nyt high-end mærke med tidløse klassikere, der er produceret i Italien med et skandinavisk udtryk: Avavav.

© Avavav

Hver uge vil Avavav afsløre en splinterny kollektion med et begrænset antal styles, som udelukkende sælges online, og med et fokus på garderobeklassikere henvender mærket sig til kvinder i alle aldre.

Tøjet produceres i Firenze og kvaliteten er i højsædet, hvilket også betyder, at priserne ligger højere end highstreetmærker – tanken bag er nemlig, at kvinder får masser af kvalitet for pengene og dermed ikke behøver købe tøj helt så ofte.

Den første lanceringen fra Avavav kommer allerede 29. juni, og vil følges op af en ny minikollektion hver uge.

Du kan besøge det nye modeunivers på Avavav.com.