Kopenhagen Fur x ByBiehl i nytænkende samarbejde
© Anna Stokland

Nytænkende samarbejde kombinerer smykker og pels

Kopenhagen Fur er gået sammen med det danske smykkemærke ByBiehl i et spændende samarbejde, som forener de to brands' styrker

Designsamarbejder bliver særligt interessante, når to tilsyneladende modsætninger forenes. Det er tilfældet i et nyt samarbejde mellem pelsfabrikanten Kopenhagen Fur og det danske smykkemærke ByBiehl.

Samarbejdet er lavet i forbindelse med efterårets lancering af ByBiehls Fine Jewelry-kollektion i 14 karat guld og diamanter. ByBiehls kollektionen består armbånd og halskæder med motiver som små tændstiksmænd, hjerter og en jordklode. Smykkerne udstilles på små, fine minkpuder fra Kopenhagen Fur, og når man køber et af de nye Fine Jewelry-smykker, får man en æske med en mink pom pom.

“Jeg er ret begejstret for vores samarbejde med Kopenhagen Fur. Mink er utrolig delikat og eksklusivt, og jeg glæder mig til at vores kunder kan få en helt særlig oplevelse og ekstra gave med,” siger Charlotte Biehl, stifter af ByBiehl.

Hos Kopenhagen Fur er der også begejstring for det nye samarbejde:

”Vi kan godt lide at tænkte nyt og synes, at ByBiehl er en spændende samarbejdspartner. ByBiehls måde at anvende minken i den nye ByBiehl Fine Jewelry kollektion er nytænkning. Det – og at vi er store fans af ByBiehls lækre smykkeunivers – er en stor bevæggrund for vores store interesse i dette samarbejde,” siger Julie Maria Iversen, Vice President Design & Creativity fra Kopenhagen Fur.

ByBiehl Fine Jewelry kommer i butikkerne i september 2017 med priser fra 3.495 kroner.

ALT DET, DU IKKE VIL GÅ GLIP AF