Only går nye veje

Det danske brand Only vender blikket udad og vil være et mere modent, fashion orienteret og internationalt brand

Fra et være et ungt og oprørsk brand med fokus på denim, bevæger Only sig nu henimod at være mere modne og fashion orienterede. Only vil give deres fremtidige kollektioner et løft, og kollektionerne vil være karakteriseret gennem en unik, virkelig og moden identitet og indeholde attraktive styles med et internationalt strejf.

Den australske topmodel Jessica Hart er Onlys nyeste og seneste kampagnemodel og med hende ønsker de at synliggøre deres internationale appel og attitude. Derfor vil deres modeller fremover (ligesom Jessica Hart) have et high-end fashion udtryk samt være klassiske og sunde skønheder med en fængende personlighed og charme.

Ny butik i Herning

Med det nye fokus for brandet kommer også åbning af nye butikker. De første butikker i Europa er så småt i gang, og Only åbner den første i Danmark i Herning d. 25. oktober. Denne Only butik vil ikke ligne dem, du er vant til at se. Du vil blive mødt af en trendy shop profil, der udstråler storhed og kvalitet gennem en række visuelle elementer som blandt andet LED-skærme, LED-lys, store logo'er, spejle, hvide gulve, store rum og meget plads.

Vi glæder os meget til at se, hvad det kommer til at betyde for deres fremtidige kollektioner.