Sangerinden Karen blogger fra Roskilde Festival. Bloggen bliver løbende opdateret, så følg med.

Opdateret: Karen blogger fra Roskilde Festival

Sangerinden Karen blogger om musik, mennesker, beauty, tøj og ballade

Torsdag

Velkommen til mit Roskilde. Jeg vil de næste par dage blogge om musik, mennesker, festivalsbeauty, tøj og ballade hos Costume. Jeg har spillet på Roskilde to gange og har været her hvert år i 10 år. Fra smat til høj sol.
Første gang jeg var her, kan jeg huske, at jeg blev en smule skræmt, da jeg entrerede festivalpladsen og stødte lige ind i fem tynde mænd, der lavede underlige fakter og gøglede rundt på to meters stylter og et par med et stort kødben i en barnevogn... Men så var bunden ligesom lagt... og siden da har jeg accepteret, at på Roskilde kan alt ske, og det gør det :) Torsdag:

Joe and the Juice i H&M-campen. Mmmm. Avocado-sandwich og enegizer juice (nu med vodka. Roskilde-stilen).

Laust (musiker, red.) og Maria i Mediebyen.

Mtv-Mathias. Ballademageren.

Keepin it real til Gorillaz.

Anja Pihl (musikjournalist, red.) med baby keepin' it real til Gorillaz.

Gorillaz-koncert på Orange Scene.

Szhirley og Mads og Kærlighed.

Tilbragte noget af aftenen i H&M-campen, hvor man kunne få bad (der var fri afbenyttelse af H&M-badeprodukter). Joe and the Juice holdt også til dér, og der var sushi i restauranten. Jep, Roskilde er ikke kun flade fadbamser og pølsebrød :)

Ud over at der var pænt og nydeligt, og man kunne købe sig til det fineste telt med tilbehør, var der også dj's, der spillede hele aftenen. Blandt andet Thomas Madvig, Tomas Barfod, Kasper Bjørke og ikke mindst smukke Maria Schlüter aka FedtySent.

Smukke cupcake-Maria-lige til at spise & undertegnede i H&M-campen.

Fredag

Fredag:

Touchdown Nørrebro i min lejlighed morgenen efter dag 1.

Nogle gange må en dame holde fast i en væg...

Højtaljede jeans fra Won Hundred, Topshop-body og tanktop. Sjal fra Deamond.

Et typisk Roskilde-outfit. Buksedragten. Fin.

Pete fra P3, aka Cykelarmen.. (hehehe. Undskyld Pete) med et andet obligatorisk festival-item. Mobiltelefonholderen. Hvem siger, at mænd ikke kan kan have blomsterede sager på?

Tomace.Wabwot.com.

Smukke Fallulah spottet i Mediebyen.

Fallulahs arm... Sådan går det, når man starter med en farvestrålende cupcake-engangstatovering, går ud i solen, den bliver vasket af, når man går i bad. Og vupti. Sej hvid tatoo på din arm.

Fredagen blev ud over at høre fantastisk musik også brugt til ekspedition "Dutti og Dutti på jagt efter lambrusco-baren". En begivenhed, der er vigtig at holde i hævd.

Min smukkeste partner-in-crime. Stylist og booker hos 1st Option Barbara aka Dutti.

Hvaaaaaaaaaaaad? To utilfredse damer "Hvor er den?"

Roskilde-outfit dag 2: H&m-kjole, mavetaske og jakke fra Topshop, sko fra Aldo.

Vi kan ikke finde den.

Men så kan man altid få en drink i strandbaren, skrive i sandet og hive op i mænds T-shirts :)

JÆÆÆÆÆÆÆ! Vi fandt den efter to timer, og så kunne man ovenikøbet få oliven og italiensk brød med olivenolie. HAPS.

Rasmus Stabell, producer og ordjonglør. Kameraet har han fået opereret fast på sin hånd.

STOP! Din søgen er ovre. Hvem har brug for Style.com når trends og fashion findes lige her?

På alle måder : Hvorfor?!?! High-Roskilde-street fashion på Roskilde ;)

Yo, kan i høre mig? Det føles som, om jeg falder ud. Dagens bedste koncert. Nephew på Orange. Ekstra sejt, da Liam O'Conner entrerede scenen med dem på ”Hospital” som i 2007. Yeeeir, we like.

Fra Roskilde festivalen 2007:

http://www.youtube.com/watch?v=LItSnFlKA5k

Lørdag

Lørdag:

Dagen derpå...

HOV! Kom lige til at tage en lille tur på Øresund for at hoppe i havet, dulme nerverne og vaske festivalstøvet af mig, inden turen igen går mod Roskilde.

Havde glemt mit kamera i venindes taske, derfor dette slørede billede fra min computer af dagens outfit. Buksedragt fra Topshop- keeping it simple. Læg mærke til skoene. Ja, jeg har kilehæle på på Roskilde. Det kan man godt. Jeg har næsten altid høje hæle på, og hvorfor skulle en festival være en undtagelse? Bare sørg for at det er kilehæle. Og det er ikke kun fordi jeg er 2 centimeter høj, men også af praktiske årsager, fordi de gør, at jeg har lettere ved at se koncerterne. Det er så ærgerligt at stå og kigge ind i en eller andens ryg....

Dygtige søde Rune Rk og hans fine Julia i Roskilde-outfit nummer 1: Converse + cowboyshorts.

Hvis man ikke vil tage hele vejen til Øresund, er der stadig mulighed for at komme ud og bade på Roskilde. Swimmingpoolen her er et nyt tiltag på Roskilde, hvor man inden, man får lov til at hoppe i, enten skal cykle på kondicykler 5 minutter eller gynge i opsatte gynger, så man er med til at drive rensningsanlægget. God stil.

Indrømmet. Jeg sover ikke på Roskilde, men tager hjem til København hver nat. Jeg har dyb respekt for dem, der kan det, men jeg må bare erkende, at teltliv for mig hører sammen med en skovsø i Sverige.

Oh me, oh my. Turbo Weekend rockede igennem.

Artmus & Butterboy spiller op til spas på Promillescenen, mens solen går ned.

Here we go... Rosenberg, Rosenberg og Rokaheim venter på Robyn.

Here we go... Rosenberg, Rosenberg og Rokaheim venter på Robyn.

Fantastiske Robyn. Hun er så jävla fin og sej , at man ikke kan andet end at stå med hænderne over hovedet. Koncerten var fantastisk, selvom hun skulle have spillet på Orange. Der var så mange mennesker, at det var umuligt at komme frem og tilbage, derfor har jeg heller ikke nogle billeder af hende tæt på, men kun en lille optagelse fra koncerten...

Hun havde iøvrigt en kjole på fra Richard Nicolls spring/summer kollektion for Topshop. Im not alone ;)

Jeg er vild med duoen Moderat. De spillede sent om natten. Jeg har ingen billeder af det, men til gengæld kan du få lov at høre mit yndlingsnummer med dem. Jeg har måske hørt det 1.200 gange siden sidste sommer, da jeg hørte det allerførste gang :) Ren magi, der river i følelserne. Tak.

Tilbage i København. Solopgang over Dronning Louises Bro.

"Jorden bærer dit aftryk", også med støvede Roskilde-sko.

Søndag

Søndag:

Sidste dag. Det begynder at kunne mærkes. Prince-kø på motorvejen - på vej mod Roskilde. Det tog 2 timer på motorvejen. Så kan man lære det. Og nøøøj en varm dag :)

Le Gammeltoft & AB...

... og deres håndled

Converse var alle steder på Roskilde.

Dutti i Roskilde-outfit.

Hvis man vil, kan man shoppe igennem på Roskilde: Wood Wood, Mads Nørgaard, Samsøe & Samsøe repræsenter festival-style.

Dameshopping i en af de utallige vintage-stande på pladsen.

Min Roskilde-taske: Yndlings rummelig taske fra Topshop.

Pung med med kontanter, Chanellified Mobil (kvasterne har jeg selv lavet, og på displayet er et billede af logoet fra min yndlings vintage-chaneltaske), plaster, tyggegummi, Roskilde-program, Dermalogica multivitamin bodyblock spf 20, Dermalogica Solar defese booster spf 30 fra deres Daylight defense skin kit i rejsestørrelse - perfekt størrelse til tasken og købt på Dermalogica.dk, Gun-Britt Star Dust Milky. Hårpudder i rejsestørrelse - et musthave på en festival, Cleaning tips fra Mac. Forvædet vatpind - god til under øjnene, når ens makeup smelter i solen. Marshmellow parfume oil fra Mor, min favoritcreme: Pink Grapefruit-cremeprøve fra Body Shop (kan genopfyldes og har den altid i tasken), brilleetui og solbriller, Gun-Britt styling soft spray, Gun-Britt moisture spray puttet i lille genopfyldningsflaske fra Muji, Bare study paint pot fra Mac - Multi-usage-produkt. Put den i øjenkrogen på kindbenene under øjenbrynene, eller hvor du synes, Petting pink lip conditioner fra Mac skin, taske fra H&M, hvor jeg har klippet stropperne af, bruges som Makeuptaske, Dermalogica Climate control lip treatment, Select moisure cover fra Mac, hårolie fra Orofludo i lille praktisk størrelse, Mineralize spf 15 Foundation fra Mac.

Blå himmel og sæbebobler over Orange Scene.

Øl+ festival hænger sammen. Ralle G henter. Taaaaaak.

Festival-outfit dag 4: T-shirt fra Weekday, nederdel fra Cos, medallion fra min lillesøster med vores navne indeni, armbånd fra Beadhouse og H&M, taske fra Topshop og kamera fra Canon.

Man må sørge for mandens kyssetøj i solen :)

Kir fra Noir med fine Pamela Love-ringe.

Snestorm i solskinnet. Undertegnede til Miike Snow. Det band, udover Prince, jeg havde glædet mig mest til at se. Jeg har hørt pladen på repeat det sidste år, og gør det stadig. Det rammer mig lige i solar plexus, der hvor det både gør meget ondt og meget rart. Desværre var lyden virkelig dårlig. Men de var der... og det var jeg også.

http://www.youtube.com/watch?v=UnD9CrsZeOE

Sidste koncert. Min lille prins. Jeg har været Prince-fan, siden jeg var lille. Jeg var til min først koncert med ham, da jeg var 12 på Gentofte Stadium, og jeg havde hans Love Sexy Tour på video, som jeg så, indtil båndet gik i stykker. Han er den eneste, jeg nogensinde har gået alene til koncert med, stået helt oppe foran og skreget: "PRIIIIIIIIIINCE- IIIIIII LÅÅÅÅÅÅÅÅÅV YOUUUUUUUUUUUUUUUUU" til. Der gik rygter om, at han ikke ville spille nogle af dine gamle numre. Meeen det gjorde han. Fra "Purple Rain" til "Kiss". Jeg stod i pitten til aftenens koncert. Og tudbrølede 2 gange. Han er simpelthen den mest fantastiske performer og sangskriver. Han spiller på alle instrumenter og pisker rundt på scenen.
P :"What's my name?"
Hele Roskilde : "PRIIIIIIIIIIIIIIIIIIIINCE"
P: " Thank you and good night"

http://www.youtube.com/watch?v=UL4q6USjFDs&feature=related

Tak for i år, Roskilde. Vi ses til næste sommer. KYS fra K.

Ps. Havde forberedt mig på regn og havde fået fingerene i det sejeste regnslag, jeg "heldigvis" ikke fik brug for. Men synes nu alligevel det skal flashes :)
Regnslag fra Deamond.