Oplev mode og arkitektur i en skøn sammensmeltning

Gå ikke glip af filmeventen "Mode, arkitektur og film" af International Fashion Fair i forbindelse med Copenhagen Architecture Festival

Er du bagud på kulturkontoen, og ved du ikke, hvad du skal lave fredag 28. marts?

Bare rolig - Costume har svaret!

I forbindelse med den nyopstartede Copenhagen Architecture Festival præsenterer international Fashion Fair, CIFF, filmeventen, ”Mode, arkitektur og film”.

”Arkitektur og design er en vigtig del af vores samtidskultur og er ligesom mode både identitetsskabende og innovative. Derfor synes vi, at det i forbindelse med den nye Copenhagen Architecture Festival er oplagt at koble mode, design og arkitektur sammen”, forklarer Kristian W. Andersen, Fashion & Design Director hos CIFF.

Ane Lynge-Jorlén er lektor på Parsons Paris School of Art & Design, og hun vil i løbet af aftenen give sit bud på om mode og arkitektur er forbundne som markører af socialt tilhørsforhold, personlig skæbne og erindring.

”Vores ønske på CIFF er at skabe endnu større sammenhæng mellem mode, design og arkitektur - og det håber vi, at denne aften kan medvirke til”, tilføjer Kristian W. Andersen.

Den nye festival for arkitekturfilm afholdes 27.-30. marts 2014 og vil beskæftige sig med film som formidling af arkitektur i dokumentarer og portrætfilm og kombinere filmfremvisninger, debatarrangementer, symposier, forelæsninger og walks.

What to do

  • Skrab 80 kroner sammen
  • Bestil din billet på pumpe@copenhagenarchitecturefestival.com.
  • Smut forbi den gamle pumpestation nær Dybbølsbro i København kl. 20.30 - 21.45.
  • Slap af, nyd eventen og drik en drink eller to.

God fornøjelse!