© Orseund Iris

Sexet og cool: Orseund Iris er det nye brand, stilikonerne ikke kan få nok af

Fra topmodeller som Bella Hadid til danske influenter som Jeanette Madsen. Orseund Iris er et af de mest hypede mærker lige nu, og det er der god grund til

Har du hørt om Orseund Iris? Muligvis ikke, men det er et mærke, du bør notere dig.

Trods det nordiskklingende navn er Orseund Iris ærkeamerikansk. Mærkets stifter, Alana Johnson, faldt over de to ord i en norsk ordbog, og valgte at kombinere dem, og det atypiske navn har ikke bremset mærkets succes.

Det unge mærkes succes skyldes ikke mindst en effektiv brug af sociale medier, der i kombination med Orseund Iris' forførende design tiltrak sig en række kendte kvinders opmærksomhed, heriblandt Kardashian/Jenner-søstrene, Bella Hadid og Emily Ratajkowski.

Siden har Orseund Iris også fået flere danske fans, såsom Rotate-designerne Jeanette Madsen og Thora Valdimarsdóttir.

Sexet ...

... er synonym med Orseund Iris' kropsnære kjoler og korsettoppe. Orseund Iris' design er udført i skinnende materialer og skabt til kvinder, der ikke er bange for at fremhæve deres former.

Orseund Iris ramte Instagram for et par år siden midt i en tid, hvor flere af modebranchens aktører – såvel som mange andre kvinder – igen var klar til at vise former og hud efter en lang periode præget af det androgyne og det normcore. Det sexede tøj gav hurtigt mange følgere, og i skrivende stund har Orseund Iris hele 340 tusind af slagsen, som ivrigt følger med på Instagram.

Orseund Iris mode og silkekjole.

Både denne strikkede korsettop og den alsidige silkekjole har været med til at sikre Orseund Iris stor popularitet.

Top, Orseund Iris 1.331 kr. // Kjole, Orseund Iris 5.425 kr.

Tidløst med et twist

Orseund Iris' bestsellere tæller strikkede korsettoppe og silkekjoler med stropper, som gør det muligt at justere længden, så kjolen både kan være lårkort med draperinger eller gulvlang.

Både toppen og kjolen er designet med henblik på at være langtidsholdbare klassikere, med et moderne twist, som køberen har lyst til at have i garderoben til evig tid.

Orseund Iris er et såkaldt non-seasonal brand, der ikke følger modeårets sæsoner, så du kan altid finde items som korsettoppen og silkekjolen på Orseund Iris' website.

En del af en ny bevægelse

Orseund Iris bruger samme forretningsmodel som mærket Réalisation Par, der også blev udbredt takket være Instagram og kendte fans af huset, og hvis tøj heller ikke følger sæsoner, men forbliver en fast del af sortimentet.

Selvom tøjet hos Orseund Iris ikke er sæsonpræget, tilføjes der løbende nye items. Herover har vi samlet et udvalg af vores favoritter.